over mij

De drijvende kracht achter Bureau Bokeh ben ik: Merel (31) uit Utrecht. Na mijn opleiding Journalistiek werkte ik een aantal jaren in de journalistiek, communicatie en marketing. Een terugkerend thema in mijn carriere is de aanwezigheid van creativiteit in de vorm van fotografie.

In 2017 besloot ik de sprong te wagen en Bureau Bokeh te starten. Naast mijn baan probeer ik mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen met behulp van Bureau Bokeh.

Mijn stijl kenmerkt zich door het gebruik van veel kleur, kleine scherpte-diepte en pure emoties. Ik wil zoveel mogelijk mensen puur en onbevangen op de foto zetten. Ik doe dit door mijn modellen snel op hun gemak te stellen; ik luister goed, stel vragen, ga rustig te werk en maak regelmatig een grapje om de spanning uit de lucht te lachen.

"Merel legt de sfeer van een evenement prachtig vast. Ze weet mensen spontaan en puur in een foto te vangen, precies zoals ze zijn."

- Marieke van Drimmelen, gemeente Amsterdam

“Haar technische kwaliteit als fotograaf draagt bijna net zoveel bij aan die prachtige foto's als haar positieve energie die ons deed stralen tijdens de shoot.“

- Nick en Corynne over de Zwangerschapshoot

“Bureau Bokeh was op ons lustrum om de avond vast te leggen. De foto’s van Merel zijn zo eigen en persoonlijk, dat is echt bijzonder!”

- Studio September
dropdown-mobiel footer-facebook footer-insta footer-mail hover-oog logo-bureaubokeh pijltje-header-links-wit pijltje-wit-rechts play-video footer-linkedin kruisje-modalsluiten