Portret

Een mooie foto van jezelf is een groot onderdeel van hoe je jezelf online presenteert. Of dat nou je Instagram-profielfoto is of hoe je wordt gepresenteerd op de website van het bedrijf waar je werkt. Het is gewoon fijn om een goede foto te hebben. Een foto waar je naar kijkt en denkt: “Dat ben ik en ik mag gezien worden.”

Daarom is het mijn persoonlijke missie om van zoveel mogelijk mensen een mooie portretfoto te maken. Hiervoor kom ik het liefst naar een plek waar jij je op je gemak voelt. Bijvoorbeeld bij je thuis, je favoriete koffietent of het park waar je graag wandelt. Tijdens een portretshoot probeer ik niet alleen een mooie foto van jou te maken, maar ook een visueel verhaal te vertellen over wie jij bent. Zo richt ik mijn camera bijvoorbeeld ook graag op je handen, sieraden, of je favoriete boek op de boekenplank.

Hoe ga ik te werk?

In een notendop: als jij je goed voelt, dan zie je er fantastisch uit. Poseren, de fotoglimlach en gestileerde momenten zijn niet echt mijn ding. Ik ga je helpen om een oprecht fijne en leuke ervaring te hebben tijdens de fotoshoot en vervolgens de authentieke momenten die hieruit ontstaan te vangen met mijn camera.

Duur: een portretsessie duurt ongeveer 1 uur.

Kosten

€225 incl. BTW
Hiervoor krijg je minimaal 10 mooie portretfoto’s.
Reiskosten buiten Utrecht €0,25 per KM.

"Poseren, de fotoglimlach en gestileerde momenten zijn niet echt mijn ding."

"Iedereen mag gezien worden."

dropdown-mobiel footer-facebook footer-insta footer-mail hover-oog logo-bureaubokeh pijltje-header-links-wit pijltje-wit-rechts play-video footer-linkedin kruisje-modalsluiten