Familieshoot

Met de hele familie, allemaal in het wit gekleed, op een rijtje staan en… klik!

Nee, dat is niet wat ik van jullie vraag tijdens een familieshoot. Ook tijdens zo’n shoot hanteer ik de richtlijn: ben jezelf. Het liefst dompel ik me voor even onder in jullie gezinsleven. Gezellig samen aan de eettafel, met z’n allen op het strand of wandelen in een natuurgebied. Zolang ik jullie gezin of complete familie maar in een ontspannen sfeer kan vastleggen, zonder dat ik jullie teveel laat poseren.

Hoe ga ik te werk?

Vooraf ontvangen jullie een handige gids met wat je kunt verwachten van de shoot en een paar kledingtips over wat je aan kunt trekken. Daarnaast bepalen we samen een goede locatie. Dit kan gewoon binnen in huis, op een locatie die jullie zelf mooi vinden of lekker buiten op het strand of natuurgebied. Samen plannen we ook een goed moment, liefst in de ochtend of tegen zonsondergang. Zo hebben we het beste licht voor de mooiste foto’s.

Duur: 1,5 a 2 uur.

Kosten

€350 incl. BTW.
Hiervoor ontvangen jullie minimaal 30 foto’s, zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt in een digitaal album. Uiteraard kunnen deze foto’s nog worden geprint of in een album worden geplaatst (meerprijs). Meer informatie over prints en albums vind je hier.

Gezellig met elkaar, zonder teveel poseren.

dropdown-mobiel footer-facebook footer-insta footer-mail hover-oog logo-bureaubokeh pijltje-header-links-wit pijltje-wit-rechts play-video footer-linkedin kruisje-modalsluiten