Bruiloft

Jullie gaan trouwen, wat een ongelofelijk mooi vooruitzicht! Hoe ver deze bijzondere dag nu nog weg lijkt, hoe snel deze alweer voorbij is. Dan is niets fijner om samen de dag opnieuw te beleven met een serie prachtige foto’s waar je je op de dag zelf geen enkele zorgen om hebt hoeven maken. Dat is wat ik probeer te bieden als bruidsfotograaf: prachtige herinneringen voor het leven vastleggen.

Hoe ga ik te werk?

Om te beginnen plan ik graag een kennismakingsgesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen. Tijdens dit gesprek praten we over jullie wensen en verwachtingen en welke rol ik daarin als fotograaf kan vervullen. Ik streef ernaar onopvallend aanwezig te zijn tijdens jullie dag, maar dit neemt niet weg dat ik de gehele dag dichtbij zal zijn. Daarom vind ik het erg belangrijk dat jullie mij een prettige aanwezigheid vinden en dat wij samen een klik hebben. Jullie en de gasten hoeven de bruiloft niet te beleven door een lens van een camera, maar kunnen echt van het moment genieten.

Kosten

Jullie kunnen mij voor een aantal aaneengesloten uren boeken. Deze prijzen zijn inclusief BTW. Buiten Utrecht reken ik reiskosten van €0,25 per KM.

8 uur doorlopend fotografie: €1500,-
Inclusief kennismakingsgesprek, minimaal 300 zorgvuldig nabewerkte foto’s en mini-album. Starttijd in overleg.

10 uur doorlopend fotografie: €1800,-
Inclusief kennismakingsgesprek, minimaal 350 zorgvuldig nabewerkte foto’s en mini-album. Starttijd in overleg.

Van klaarmaken tot openingsdans: €2000,-
Inclusief kennismakingsgesprek, minimaal 500 zorgvuldig nabewerkte foto’s en mini-album.

Prints & Albums

Een serie foto’s van een bijzonder moment verdient het om op een mooie manier gepresenteerd te worden (in plaats van ergens op een harde schijf te verdwijnen). Meer informatie over hoe ik jullie hierbij kan helpen vind je door op deze link te klikken.

Lily & Thom

Sanne & Luuk

Roel & Jolien

dropdown-mobiel footer-facebook footer-insta footer-mail hover-oog logo-bureaubokeh pijltje-header-links-wit pijltje-wit-rechts play-video footer-linkedin kruisje-modalsluiten